Beschrijving

Uw inschrijving geldt voor één auto en twee personen!

The Barrel Challenge Wintereditie!

De allergekste, grensverleggende, meest fantastische winter Barrel tour door Europa!
The Barrel Challenge Wintereditie, zeven dagen lang raggen door Europa en daarbuiten in een oude barrel.
Over steile hellingen en bergpaden, door barre kou en sneeuwlandschappen. Genieten van mooie uitzichten en in de avond gezellig opwarmen bij een knapperend haardvuur, even bijkomen en uitrusten voor de volgende dag.

Onze eindbestemming? Ergens waar je in ieder geval veel sneeuw, koud winterweer, super mooie bergen en prachtige panorama’s hebt!

De Challenge start vanuit Nederland en eindigt in dat ene landje en in dat ene onbekende plaatsje waar jij waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Om deze eindbestemming te bereiken trotseren we de kou. We nemen de meest spannende, ruige en uitdagende routes door schitterende landschappen.

Tijdens de Barrel Challenge krijg je diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’, deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren jou punten op. Zo maak jij kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden!

Je Barrel
De Barrel, daar draait het natuurlijk allemaal om. Je voertuig mag niet jonger zijn dan 2000, de prijs maakt niet uit, als het maar een barrel is. Natuurlijk mag je jouw auto pimpen tot de meest gekke constructie die er ooit is gezien. Hoe excentrieker en gekker de constructie des te spectaculairder.

Kosten
Het inschrijfgeld voor een team (2 personen en een auto) bedraagt € 320,00.
Per extra teamlid betaal je € 30,00 p.p.
De inschrijving is inclusief 2 stickers, deze plak je op je auto en 2 rallyschildjes die je uiteraard als aandenken kunt houden. Per teamlid ontvang je ook een officiële Limited Edition ‘BarrelChallenger’ cap of muts.

Schrijf je in voor dé avontuurlijkste ervaring van je leven!
Wij werken niet met lotingssystemen of notarissen. Als jij je inschrijft doe je gewoon mee. Dus vol=vol!