Portugal 2022 – Campingpas

 171,50

Een grote update! De Officiële Campingsticker is nu te bestellen!

Ook voor de tweede zomereditie naar Portugal zijn er weer de beroemde en beruchte Barrel Campings. Geen grasveldje, maar échte campings voorzien van alle nodige faciliteiten.  Het is ook nu weer mogelijk om een campingsticker voor de gehele reis te bestellen. De sticker ontvangen jullie bij het BarrelPakket, welke je aan de start ontvangt. Er wordt dus niets vooraf verzonden.

Een aantal regels voor de CampingSticker

BESTEL DE CAMPINGPASSEN MET HET ACCOUNT WAAR JE OOK DE DEELNAME MEE HEBT BESTELD!
1) De Barrel-Campingsticker is  voor ZEVEN! overnachtingen. Jullie hoeven dus qua overnachtingen helemaal niets te regelen.
Er wordt één sticker per auto uitgegeven.
2) Alle campings zijn voorzien van de nodige faciliteiten, zoals douches en toiletten.
3) Het is niet mogelijk voor meerdere teams/auto’s tegelijk de campings te boeken. Per transactie wordt  er één campingsticker voor één auto verstrekt. Dus heb je twee teams met elk twee deelnemers, bestel  dan geen vier personen, maar twee keer twee.
4) De campingsticker ontvangen jullie in het barrelpakket. Deze campingsticker dient duidelijk zichtbaar op de voorruit geplakt te worden.
5) Het is niet mogelijk een campingsticker voor een x aantal dagen te kopen.
6) Voor een aantal campings zijn we diverse ID gegevens nodig. Zorg dat deze correct worden ingevuld. Buiten onnodig oponthoud kunnen er extra kosten verbonden zijn aan het niet juist invullen. Voor het alsnog aanpassen van deze gegevens rekenen wij administratiekosten.
7) Een campingsticker is niet verplicht, echter zijn de campings die wij bezoeken volledig voor ons  gereserveerd. Het is mogelijk dat er alsnog plek is, echter zal je dan moeten wachten tot alle pashouders ingecheckt zijn.

Vul hier dezelfde teamnaam en teamnummer in zoals eerder opgegeven. Wijzigen is niet meer mogelijk.