Loading...

Noordkaap Barrel Challenge Zomereditie 2021

Een barre tocht van 14 dagen naar het Noorden!

 500,00

Uitverkocht

De allergekste, meest grensverleggende, meest fantastische Challenge naar het meest Noordelijke puntje van Europa, de Noordkaap!

Is de normale Noordkaap Wintereditie te koud voor je? Dan dagen wij jou nu uit voor de ultieme trip, in de meest unieke omstandigheden in jullie oude barrel richting de Noordkaap! Zon, elanden, walvissen en het en heel erg veel daglicht zijn geen uitzondering tijdens deze grandioze trip.

14 dagen, 8000+ kilometer, maximaal 50 auto’s!

The Noordkaap Barrel Challenge gaat tot het uiterste en vergt het ultieme van jullie barrel en het team, maar geen paniek je hoeft écht geen doorgewinterde deelnemer te zijn, je bent namelijk niet alleen. Eén voor allen en allen voor één is inmiddels wel hét officieuze motto geworden.

De Challenge start vanuit Nederland en eindigt (met een beetje geluk) na een week op de Noordkaap, hét meest Noordelijke puntje van Europa. Buiten lange dagen en kilometers vreten plannen we voldoende tijd in voor andere dingen. Ook komen we altijd door/langs Rovaniemi de officiële woonplaats van de Kerstman (als hij niet op de Noordpool zit). In dit prachtige dorpje is het 24 uur per dag en 7 dagen in de week Kerst, óók in de zomer. Een absolute aanrader!

Ook tijdens de Noordkaap Barrel Challenge krijgen jullie diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’, deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren jouw team punten op.
Zo maak jullie op diverse geldprijzen of gratis deelnames voor volgende edities. Tevens mogen jullie jezelf Noordkaap Barrel Challenger van het jaar noemen. De bokaal is voor altijd van jullie.

Kosten

Het inschrijfgeld voor een team (2 personen en een auto) bedraagt € 500,00.
Per extra teamlid betaal je € 50,00 p.p.
De inschrijving is inclusief twee stickers, deze plak je op je auto en twee rallyschildjes die je uiteraard als aandenken mag houden. Per teamlid ontvang je ook een officiële Limited Edition ‘Noordkaap Barrel Challenge’ cap.

Schrijf je in voor dé avontuurlijkste ervaring van je leven!
Inschrijven is meedoen!

Alle edities