Loading...

Kersteditie 2021 – Rovaniemi

Een barre tocht van 14 dagen naar het Noorden!

 330,00

Uitverkocht

The Barrel Challenge KERSTEDITIE

7 t/m 14 dec 2021 – Rovaniemi, Finland

Ga mee in een Barrel t/m bouwjaar 2003 en schrijf je nu in voor The Barrel Challenge Kersteditie naar het mooie Lapland.
Buiten de prachtige wegen en geweldige omgeving bedekt met sneeuw, komt het kerstgevoel pas echt omhoog wanneer we Rovaniemi bereiken. Het enige echte Kerstdorp!

Hier zijn we ruim anderhalve dag en is er ruimschoots tijd om het kerstdorp te bezoeken en met de echte Kerstman op de foto te gaan, te kijken op een rendierfarm, een huskyslee tocht, sneeuwscooter, of voor de durfal…de ijskartbaan.


Helemaal nieuw en uniek!
Met The Barrel Challenge op visite bij de Kerstman voor deze sprankelende en unieke ervaring, dit wordt absoluut één van de beste ervaringen ooit.

De Reis.
Maandag 6 december
stappen we met ons allen op de nachtboot in Travemünde, zo komen we de volgende ochtend goed uitgerust én met een super ontbijt achter de kiezen aan in Trelleborg vanwaar we als eerste reisdoel Stockholm hebben.  Hier stappen we wederom op de nachtboot welke ons, incl. buffet en ontbijt (hierover later meer) de volgende ochtend naar Turku brengt. Vanuit hier is ons doel over de komende dagen -> Rovaniemi.
We eindigen onze reis in Trelleborg waar we nu de nachtboot naar Travemünde nemen.
Let op! De bootreizen zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Wij zorgen weer voor een uitgebreid pakket inclusief all-in buffet (incl. bier en wijn) en een mega ontbijt op de boten.
T.z.t. krijg je van ons hierover een mail om alle bootreizen direct via ons te boeken. De prijs hiervoor is nog niet bekend.

Alle edities